top of page
Tenboersterbosdrone1.jpg

NIEUWS

Eerste editie Klaas Meijer Bokaal groot succes!Gisteravond namen 28 darters het op om DE KLAAS MEIJER BOKAAL mee naar huis te mogen nemen! Met 28 darters en aanhang voor de support was het bommetje vol in het Dorpshuis van Ten Boer.

De Klaas Meijer bokaal is een ode aan de vorig jaar overleden Klaas Meijer. Hij was een actief lid en vooral goeie vriend van de leden van dartclub "Dubbel 1". Klaas wordt nog altijd gemist en daarom hebben de clubleden in samenwerking met Johan Bulthuis deze bokaal in het leven geroepen. Het is een wisselbokaal die ook volgend jaar weer gewonnen kan worden.

De prijs werd gewonnen door Leon v/d Wijk. De darter is een actief lid van Dartclub "Dubbel 1" en dat betekent dat de prijs binnen de club blijft. Niet alleen heeft Leon de bokaal gewonnen, maar ook een mooie geldprijs en gratis knipbeurt bij de nieuwste Kapsalon van Ten Boer; de "Barbershop". De bokaal is overhandigd door de vrouw (Maureen) en zoon (Pascal) van Klaas Meijer.


We willen alle darters bedanken voor hun komst en hopen dat jullie ook volgend jaar weer willen komen mee strijden om deze mooie bokaal. Alle sponsoren ook bedankt; Partyverhuur Ten Boer, "Make it Blue", Stichting Dorpshuis Ten Boer en de "Barbershop" Ten Boer. Ook alle vrijwilligers bedankt voor het opbouwen en afbreken. Ook willen we nog graag Dorpshuis Ten Boer bedanken voor het gebruik van hun ruimte en hulp. Zonder jullie allemaal was deze avond niet zo mooi geweest.


Tot volgend jaar!


De vrienden van “Dubbel 1”Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page